Introductiekamp

Beste aankomende student,

Van 28 augustus tot en met 31 augustus 2017 organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp. Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!

Santé is een studievereniging, het is dus geen ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten te leren kennen. Tijdens de INKOM maak je kennis met de stad Maastricht. Tijdens ons kamp ontmoet vervolgens je medestudenten van Gezondheidswetenschappen. Een goed begin van je studententijd dus! We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductie met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Mis deze kans niet en schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol! Als je je wilt inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in en klik op submit. Vergeet niet om ook een foto van jezelf te mailen naar kampsante@gmail.com voor op de wall of fame! (Onderaan het formulier is meer uitleg hierover.) Voeg ons ook meteen toe op facebook: http://www.facebook.com/sante.kamp!

Deelname kost 60,-. Dit bedrag moet worden gestort op rekeningnummer 15.84.22.023 ten name van M.s.V. Santé Maastricht, met als omschrijving ‘inschrijving kamp’ en je volledige naam. Aankomende studenten uit het buitenland hebben een BIC- en IBAN-code nodig om het geld over te kunnen maken. Deze zijn RABONL2U (BIC) en NL53RABO 0158 4220 23 (IBAN).

Wanneer je inschrijving ontvangen is, krijg je een e-mail als bevestiging met daarin extra informatie, de paklijst met wat je mee moet nemen en de vertrektijden.

Voor meer informatie en vragen kun je een mailtje sturen naar kampsante@gmail.com

Tot slot willen wij jullie nog wijzen op de Facebookgroep voor alle eerstejaars studenten gezondheidswetenschappen. In deze groep kunnen jullie problemen met elkaar bespreken en worden jullie op de hoogte gehouden van bepaalde handige informatie. Wil je op de hoogte blijven van alles wat jouw studievereniging organiseert, like dan onze facebookpagina MSV Santé: Klik hier!

We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!

De kampcommissie

Feitjes kamp 2017

Gezelligheid

30 begeleiders

119 deelnemers

10 kampcommissieleden

4 dagen lang leuke spelllen & activiteiten

én

Leer al je studiegenoten kennen!