Beste aankomende student
Van maandag 23 tot en met donderdag 26 augustus 2021 organiseert MSV Santé, de studievereniging van Gezondheidswetenschappen, het eerstejaarskamp. Dit zijn 4 dagen en 3 nachten vol met activiteiten, feestjes en heel veel plezier! Dat wil je gewoon niet missen, toch?!
Santé is een studievereniging, het is dus géén ontgroeningskamp. Dit kamp is juist bedoeld om plezier te hebben en je studiegenoten te leren kennen. Tijdens de INKOM maak je kennis met de stad Maastricht. Tijdens ons kamp ontmoet vervolgens je medestudenten van Gezondheidswetenschappen. Een goed begin van je studententijd dus! We vertrekken maandagavond meteen na de Facultaire Introductiedag met bussen naar onze mooie locatie in Bree, België. Donderdagochtend na afloop van het kamp brengen we je naar Maastricht. Van daaruit kan iedereen op eigen gelegenheid naar huis.

Vier dagen en drie nachten vol met activiteiten, feestjes en héél veel plezier!

Je kunt je binnenkort inschrijven voor het kamp, via deze site!
Mocht het introductiekamp dit jaar onverhoopt, vanwege eventueel nog aanwezige corona-regels, niet door kunnen gaan, wees dan niet getreurd! In dat geval zullen wij als KampCommissie, afhankelijk van de situatie, alternatieve activiteiten organiseren zodat jullie hoe dan ook, op een leuke manier, je studiegenoten kunnen leren kennen.
Voor overige vragen kun je onderstaand contactformulier invullen.
Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs? Voeg ons dan ook toe op Facebook en zet jezelf op aanwezig bij ons Facebookevenement!
We zien ernaar uit je te ontmoeten op kamp!
De kampcommissie

Hierboven is nog de foto van het afgelopen kamp!
Feitjes afgelopen kamp:

  • Maximale Gezelligheid
  • 30 begeleiders
  • 121 deelnemers
  • 10 kampcommissieleden
  • 4 dagen lang leuke spellen, activiteiten & feesten!

Pin It on Pinterest