< 2017 >
Augustus 12
  • 12
    12.Augustus.Zaterdag
    Geen evenementen

Gisteren hebben we weer de jaarlijkse bierloop gehad van MSV Santé: Dier zoekt bier met aansluitend de blokopeningsborrel: Beest op de bar bij onze stamkroeg Gabi’s Beer Bar. Bier, zweet en tranen hebben gevloeid, wij hebben een super avond gehad hopelijk jullie ook. Een hele fijne vakantie/vastelaovend gewenst, mocht je herkansingen hebben, veel succes! Wij zien jullie weer op 19 februari! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste sportieve studiegenootjes,

Op 9 april gaat het gebeuren. Derby-dag: Santé vs Pulse! In stadion de Geusselt, het stadion van voetbalclub MVV, zullen wij het tegen elkaar opnemen in een spannende pot voetbal. Om 18:00 zal de aftrap zijn, we voetballen tot 19:00. Na deze wedstrijd (die je natuurlijk niet kan missen) vindt de wedstrijd MVV-Dordrecht plaats. Voor maar €7,00 kun je ons en MVV komen aanmoedigen en voor €12,00 kun je er zelfs voor zorgen dat jou studievereniging wint, door zelf mee te voetballen! Een deel van de opbrengst zal gaan naar het goede doel Coach Maastricht, COACH staat voor Centre for Overweight Adolescent and Children's Healthcare. Dit centrum richt zich op de gezondheidszorg voor kinderen en jong volwassenen met overgewicht.

Belangrijk!!
Voor deze wedstrijd zijn er 2 verschillende inschrijvingen:
1. Voor degene die eerst graag mee willen voetballen in de wedstrijd Santé vs. Pulse en daarna zullen aansluiten op de tribune om naar MVV-Dordrecht te kijken. Hiervoor betaal je €12 euro. Let op: er zijn 20 plekken in één team die gevuld gaat worden met Santé leden, en 20 plekken in één team die gevuld gaat worden met Pulse leden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
2. Voor degene die vanaf het begin onze teams willen supporten, en daarna de wedstrijd MVV-Dordrecht willen kijken. Hiervoor betaal je maar €7,00!

Wanneer je wilt shinen in het voetbalteam kan je je inschrijven op de balie van MSV Santé of MSV Pulse. Externen die mee willen naar de wedstrijden kunnen zich aanmelden via de link in het evenement! Als je niet in de gelegenheid bent om naar de balie te komen, kan dat natuurlijk ook.

Maandag 19 februari begint de kaartverkoop! Dan kun je jouw kaartje kopen bij de balie van Santé of Pulse.

Normaal gesproken is een kaartje voor MVV-Dordrecht €9, wanneer je dus via Santé of Pulse een kaartje koopt krijg je 2 euro korting! Omdat deze benefietwedstrijd gekoppeld is aan de goede doelen week vragen wij jullie om zoveel mogelijk mensen mee te nemen naar de wedstrijd, dit kunnen studenten zijn, maar ook vrienden van thuis, je sportclub of familie!

Wij hebben er nu al heel veel zin in en zijn alvast aan het trainen om zo een spectaculaire wedstrijd voor jullie neer te zetten. We hopen jullie allemaal te zien op 9 april!

Heel veel liefs,
MSV Santé en MSV Pulse
... See MoreSee Less

View on Facebook

De tweede oplage van de CheerS is binnen! Kom snel naar de balie om een exemplaar te bemachtigen. Wie weet vind je jezelf terug in de foto’s van het bootgala, kom je meer te weten over jouw Valentijn en mocht je je vervelen is er ook nog een invulverhaal voor vastelaovend! En als je dan toch op de balie bent vergeet je niet in te schrijven voor Dier zoekt bier & BOB: Beest op de bar ... See MoreSee Less

View on Facebook

Aan het eind van de winter verlangt iedereen wel weer naar tropische temperaturen, vakanties in verre oorden en buckets aan het strand. Wij helpen je een eindje op weg met het Beursfeest: Santé op Safari! Waan je in de jungle en spot alle losgeslagen tijgers op de dansvloer onder het genot van een tropische bucket met je vrienden!

Kleed jij je als safari-ganger of als één van de Big Five? We zien jullie originele outfits graag op 27 februari! 😊 Kaartjes zijn zoals altijd €2,- in de voorverkoop en €3,- aan de deur.

Voor de early birds is er een welkomstshotje, maar wees zo snel als een cheeta want op = op!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste GW'ers,

De carnavalsvakantie staat weer voor de deur! Wij hebben nog een aantal leuke activiteiten voor jullie in petto om goed je vakantie in te gaan:
Dinsdag: Karaoke (€2,- leden en €2,50 niet-leden)
Woensdag: Informatieborrel bestuur MSV Santé 2018-2019
Donderdag: Dier zoekt bier & BOB: Beest op de bar (Dier zoekt bier €10,-).
Kaartjes zijn te koop bij de MSV Santé balie (ma - do 10:30 t/m 13:30)
... See MoreSee Less

View on Facebook

NIEUWS

Bericht Almanak

5 keer introductiekamp, 5 keer 6 BOB’s, 5 keer 3 beursfeesten en 5 keer diploma-uitreikingen. Dat Santé alweer voor de 3de keer 5 jaar bestaat hebben jullie hopelijk afgelopen jaar gemerkt. November 2017 was de maand waarin het 3de lustrum van MSV Santé centraal...

Lees meer

Korting bij rijschool Paul Bastiaens

Wil jij naast je studie je rijbewijs halen in Maastricht? Dan bieden wij in samenwerking met rijschool Paul Bastiaens een unieke deal aan! Op vertoon aan de flyer - af te halen bij de balie - krijg jij €50,- korting op jouw pakket! Rijschool Paul Bastiaens heeft...

Lees meer

Santé Introductiedagen

Van 11 tot 14 september staan de Santé Introductie Dagen weer voor de deur, oftwel de SID. Tijdens de SID kun je de commissies van MSV Santé nog beter leren kennen! Op maandag zal de SID openen met een balieborrel op de universiteit, gevolgd door een Dies Natalis...

Lees meer

MSV SANTE

Bezoekadres: Universiteitssingel 40 Kamer 0.636d 6229 ER Maastricht
Postadres: Universiteitssingel 40 Postbus 616 6200 MD Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: 043-3881695

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 10:30 – 13:30
Vrijdag t/m zondag: gesloten

CONTACT US

4 + 2 =