< 2017 >
December
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
november
november
november
november
1
2
3
4
5
6
7
 • Pakjesavond: wie pak jij vanavond (uit)?
  22:00 -23:59
  07-12-17

  Heb jij na pakjesavond nog niet alles van je verlanglijstje af kunnen strepen? Grijp dan je kans en kom naar het Beursfeest “Pakjesavond: wie pak jij vanavond (uit)?” op 7 december!
  Vanaf 22.00 staat de tap klaar in de Beurs, het belooft een avond te worden met veel bier en verrassingen! En wie weet, ga jij er op het einde van de avond met het allermooiste pakje vandoor…
  Vanaf 27 november zijn de kaartjes voor €2,- in de voorverkoop en 7 december aan de deur voor €3,- .
  We zien jullie graag allemaal 7 december in jullie mooiste pakje, laat dat heerlijke avondje maar komen!

8
9
10
11
12
 • Sinterkerstdiner
  19:00 -22:00
  12-12-17

  De tijd van warme chocolademelk, oliebollen, pietendiscussies en Mariah Carrey is weer begonnen. Daarmee moeten we sinterklaas natuurlijk ook niet vergeten. Hou jij ook van sinterklaas en kerst? Dan is dit echt iets voor jou! Er wordt namelijk een SinterKerstdiner georganiseerd! Dit diner vindt plaats in cafe d’n Ingel bij ’t Vrijthof op dinsdag 12 december om 19:00.

13
 • Schaatsen Magisch Maastricht
  19:00 -23:00
  13-12-17

  Het wordt weer langzaam winter in Maastricht… Binnenkort zal je de lichtjes weer zien hangen buiten en heb je misschien alleen maar zin om lekker binnen te blijven en op de bank te netflixen. Maar, niet op 13 december. Dan is het namelijk tijd om je schaatskunsten te laten zien op de schaatsbaan op het Vrijthof! Van 19:00 tot 23:00 kun jij je best doen om punten te verdienen voor Sportman/Sportvrouw en Sportcommissie van het jaar!
  Voor als je nog niet genoeg bier, chocomel of Glühwein op hebt; na afloop gaan we nog gezellig na borrelen bij Gabis!

14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zoals jullie de afgelopen maanden misschien wel gezien hebben, is de Almanakcommissie druk bezig geweest met de Almanak. Alle memorabele momenten en gebeurtenissen van de afgelopen vijf jaar zijn samengebracht in één boek. De Almanak is verkrijgbaar voor 5 euro en zal uitkomen in januari. Schrijf je snel in op de balie, zodat je verzekerd bent van een mooie Almanak! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de balie te komen, kun je de Almanak ook reserveren via de site. Ook zullen er de komende tijd een aantal previews verschijnen op Instagram en de site, dus houd deze zeker in de gaten! Liefs, de Almanakcommissie ... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste Feestgangers,

Deze week kun je nog kaartjes kopen voor de Randwyck party bij de balie van Santé. Volgende week zijn wij gesloten. Je kunt dan bij een van de andere studieverenigingen van FHML je kaartje bemachtigen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Beste GW’ers

Zoals een aantal van jullie vast al hebben ondervonden, zijn er veel vertragingen. Check dus van tevoren goed je reis en alternatieven. Meer sneeuw wordt verwacht in de middag en avond, houd hier dus rekening mee!

Be safe and enjoy the view 😍❄️
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alle foto's zijn gemaakt door Elaine van Lambaart ... See MoreSee Less

View on Facebook

In Gesprek met Santé biedt leden de mogelijkheid hun mening te delen en te praten over onze studievereniging. Denk bijvoorbeeld aan wat voor veranderingen je zou willen zien binnen onze vereniging, wat voor ideeën je hebt over nieuwe activiteiten, vragen betreft afgelopen activiteiten of perspectieven van andere leden of het bestuur. Zo dragen we samen bij aan verbetering en verduidelijking binnen onze mooie studievereniging. Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te zien. Jullie kunnen je op de balie inschrijven.

Agendapuntjes insturen (uiteraard bij voorkeur anoniem) kan tot 9 januari 12:00 via de ‘Denk mee met Santé’ bus op de balie of het onderstaande inschrijfformulier: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJjMmI1yDtFv8_FyW7wdxmeknq85wz4rbm_QP8czVXIwDOyw/viewform.
Denk eraan dat je je agendapuntje goed toelicht, zodat we jullie anonimiteit kunnen waarborgen en toch kunnen behandelen wat jullie willen. Anders kunnen de agendapuntjes helaas niet in de agenda opgenomen worden.

Woensdag 10 januari zal In Gesprek met Santé om 16:00 in Uns50 K0.480 starten.
... See MoreSee Less

View on Facebook

NIEUWS

Aftrap Lustrumjaar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Korting bij rijschool Paul Bastiaens

Wil jij naast je studie je rijbewijs halen in Maastricht? Dan bieden wij in samenwerking met rijschool Paul Bastiaens een unieke deal aan! Op vertoon aan de flyer - af te halen bij de balie - krijg jij €50,- korting op jouw pakket! Rijschool Paul Bastiaens heeft...

Lees meer

Santé Introductiedagen

Van 11 tot 14 september staan de Santé Introductie Dagen weer voor de deur, oftwel de SID. Tijdens de SID kun je de commissies van MSV Santé nog beter leren kennen! Op maandag zal de SID openen met een balieborrel op de universiteit, gevolgd door een Dies Natalis...

Lees meer

MSV SANTE

Bezoekadres: Universiteitssingel 40 Kamer 0.636d 6229 ER Maastricht
Postadres: Universiteitssingel 40 Postbus 616 6200 MD Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: 043-3881695

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 10:30 – 13:30
Vrijdag t/m zondag: gesloten

CONTACT US

3 + 10 =