< 2017 >
Oktober 13
  • 13
    13.Oktober.Vrijdag
    Geen evenementen

Hoi allemaal!

Nieuwe studie, nieuwe stad; het is allemaal heel spannend. Je probeert gelijk een leuke groep voor jezelf te vinden om je studententijd nog leuker te maken. Uiteindelijk besluit je actief lid te worden bij Santé. Je hebt nu een leuke commissie waarmee je minimaal eens in de twee weken samenkomt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar nog meer leden van Santé leren kennen, maakt het natuurlijk nog veel leuker.
Met je drankje in je hand sta je op de volgende BOB. Je ziet een paar mensen staan, die je van gezicht herkent. Je zou ze wel graag beter willen kennen, maar ook zij staan bij hun eigen commissie, waardoor de drempel nog net iets te hoog is. Toch zou je graag een drankje met ze willen doen.
Daarom organiseert MSV Santé ‘A speed date night’! Hier wordt de mogelijkheid geboden om ook andere mensen buiten je eigen commissie te leren kennen, zodat je nog veel meer bekenden tegenkomt op alle aankomende activiteiten.
Op 30 oktober, wanneer ‘a speed date night’ plaatsvindt, zullen jullie elkaar allemaal zullen en samen leuke activiteiten gaan doen. We hopen jullie om 20:00 aan te treffen bij café Charlemagne. De date zal ongeveer twee uur duren, maar na-borrelen mag natuurlijk altijd. Zeker met je nieuwe vrienden!
Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is tegen de bestuursverantwoordelijke van je commissie zeggen dat je wilt komen.

Liefs,
Het zestiende bestuur der MSV Santé
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lieve GW luitjes,

Vandaag is de laatste kans om je in te schrijven voor het Basketbal evenement vanavond. Zoals alle GW-studenten weten, is sporten belangrijk voor je gezondheid. Dus voor je de boeken in gaat duiken, is het tijd om nog even fysiek actief te zijn. De balie is geopend van 10:30-13:30.

GETCHA HEAD IN THE GAME!🏀🏀🏀
... See MoreSee Less

View on Facebook

Donderdag 2 november is het weer zover, de traditionele BOB in een Lustrum jasje. Speciaal voor deze editie zullen we met z’n allen de zee over gaan. Trek allemaal je leukste zeelieden outfit aan en kom met ons meedrinken van het vloeibaar goud. Maar voor de mensen die niet van het vloeibaar goud houden, wij lusten ook rum. Verder zullen we jullie tegemoetkomen en zal er om 22:30 een gratis fust beschikbaar zijn! We hopen jullie allemaal te zien bij Gabi’s!

Liefs,
Lustrumcie & Feestcie
... See MoreSee Less

View on Facebook

Attentie GW'ers!
Aanstaande donderdag is de laatste activiteit voor de tentamens: "Getcha head in the game!". Dus wil je nog even stoom afblazen, stel je team samen of sluit aan bij een bestaand team en schrijf je in!

En wie weet zien we jullie vanavond tijdens Ik hou van Holland!
... See MoreSee Less

View on Facebook

NIEUWS

Aftrap Lustrumjaar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Korting bij rijschool Paul Bastiaens

Wil jij naast je studie je rijbewijs halen in Maastricht? Dan bieden wij in samenwerking met rijschool Paul Bastiaens een unieke deal aan! Op vertoon aan de flyer - af te halen bij de balie - krijg jij €50,- korting op jouw pakket! Rijschool Paul Bastiaens heeft...

Lees meer

Santé Introductiedagen

Van 11 tot 14 september staan de Santé Introductie Dagen weer voor de deur, oftwel de SID. Tijdens de SID kun je de commissies van MSV Santé nog beter leren kennen! Op maandag zal de SID openen met een balieborrel op de universiteit, gevolgd door een Dies Natalis...

Lees meer

MSV SANTE

Bezoekadres: Universiteitssingel 40 Kamer 0.636d 6229 ER Maastricht
Postadres: Universiteitssingel 40 Postbus 616 6200 MD Maastricht
E-mail: msvsante@maastrichtuniversity.nl
Telefoon: 043-3881695

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m donderdag: 10:30 – 13:30
Vrijdag t/m zondag: gesloten

CONTACT US

10 + 9 =